Muziek in de Kerk – de uitvoering van zondagmiddag 2 oktober 2022

Zondagmiddag 2 oktober 2022 organiseerde Radio 9, samen met de Vrienden van- en de Grote Kerk zelf, het Witte Kerkje en de gemeente Oostzaan, voor de vijfde maal Muziek in de Kerk en dit keer dus weer in de Grote Kerk.

Een keur van lokale- en regionale artiesten had zich ook dit keer bereid verklaard om belangeloos op te treden deze middag, en het programma was dan ook rijkelijk gevuld met een aantal aansprekende muziek-varianten.

Vooraf was er veel publiciteit gegeven aan deze aflevering van Muziek in de Kerk, hetgeen ook duidelijk merkbaar was aan het toegestroomde publiek. Bij aanvang was de Grote Kerk dan ook al goed gevuld en zo in de gauwigheid telden we toen al meer dan 200 bezoekers!

Het werd uiteindelijk een zeer succesvolle middag, waarbij tevens zelfs driemaal het befaamde-, meer dan 250 jaar oude Knipscheer orgel zijn partijtje mee sprak, vakkundig bespeeld door Hans Rijken en Jaap den Hertog.

Verder waren er optredens van Tavenu op de accordeons, de pianisten Thomas Alexander en Petro Marais, de zanggroepen Fierstemmig en Dubbel-Kwartet Nieuwendam en het zang/piano duo Riley Summer Tevreden en Aishwarya Parag.

Helaas moest het dames-trio Tri Voti op het laatste moment afzeggen wegens Corona perikelen – wie weet, volgende keer beter wat hen betreft.

Dank aan de organisatie, onder aanvoering van Jan de Waal, en alle vrijwilligers die deze grandioze muziekmiddag mogelijk hebben gemaakt.

Het programmaboekje kunt u hier nog downloaden.

Klik op de afbeelding voor een beeldvullende slideshow

Klik op afbeelding voor de geluidsopname.

Muziek in de Kerk – Volledige video van de uitvoering van zondagmiddag 2 oktober 2022


Zondagmiddag 2 oktober 2022 organiseerde Radio 9, samen met de Vrienden van- en de Grote Kerk zelf, het Witte Kerkje en de gemeente Oostzaan, voor de vijfde maal Muziek in de Kerk en dit keer dus weer in de Grote Kerk.

 
 
 

Klik op de afbeelding om het Radio 9 Magazine te lezen en/of te downloaden.

 

Adverteren via Radio 9 is geen weggegooid geld.

Ondernemers, weten jullie dat er dagelijks potentiële klanten op onze website komen of naar ons luisteren? Dus horen zij ook jullie commercial of zien jullie bannerl!!

 
 

Lijkt het je leuk om radio te maken?
Radio 9 kan altijd nieuwe talenten gebruiken. Stuur een mailtje met je motivatie naar info@radio9oostzaan.nl of kom een keer langs in de studio. In de ochtend zijn we meestal aanwezig tussen 09.00 - 12.00 uur. Maar ook in de avonduren zijn er mensen in de studio aanwezig. Bel vooraf even met 075 - 77 100 33 om te horen of er iemand is. Leeftijd is niet zo belangrijk. Interesse, betrokkenheid en collegialiteit zijn belangrijker.